Matvarufabriken/ Orangeriet/ F12

A bit late but this is how i spent my last weekend- A cheeseplate and Wallenbergare at Matvarufabriken- really recommend!

Then we had a drink at Orangeriet which is right next to restaurant Kungsholmen- great atmosphere, decor and music!

We ended the night at F12 with even better music- love it!

Janike at Matvarufabriken

Me and my mojito

The cheeseplate

Poser

The light is falling

At Orangeriet

Love the lamp

Hanna + brother at F12

One comment

  1. helt underbart att le4sa om er resa runt bland med betnkaa och betnkaa platser! just se5 tycker jag man ska resa, njuta av varje etapp!jag gjorde en liknande sak de5 vi var en vecka till spanien, lade endast datumet ff6r hemresan i minnet inte tiden, se5 pe5 kve4llen gick vi ut fre5n hotellet och te4nkte ge5 och e4ta pizza, de5 vi se5g en buss som det steg in finnar i. jag skrattade de5 och sade’voi de de4r stackrarna me5ste fara hem idag redan’vi gick en bit till och tankarna malde pe5… sen sa jag att nej, de kan int vara tve5 avresedagar samma vecka, se5 vi gick tillbaka. och jo, vi skulle med, planet gick nog ff6ljande dags datum, men halv tve5 pe5 natten =)se5 de4rff6r var bussen de4r elva pe5 kve4llen dagen innan =)det blev aningen bre5tt att pack aff6r tve5 vuxna och tre barn i tidiga tone5r =Dha de bra och grattis till din lyckade bantning!susanne

Leave a comment